Gratis inspiratie voor jou

 

Direct naar de podcast

 

Een podcast om te luisteren

tijdens een wandeling of een rustmomentje.

 

Direct naar het blog

 

Of klik hier direct voor de laatste nieuwsbrief. In mijn blog vertel ik meer over de weg die ik bewandel en waar Studio Bewust Bloeien zich voor inzet.

 

Direct naar de recepten

 

Recepten die ik voor of samen met klanten heb gemaakt, uitgewerkt en nu ook graag met jou deel. 

 

 

Receptenbundels

 

Je kunt de receptenkaarten en bundels ook bestellen, voor €9,97 incl verzendkosten

Je ontvangt ze in A5 formaat. 

Verzamel ze allemaal

 

Peulvruchten in de hoofdrol

Aubergine in de hoofdrol

Andijvie in de hoofdrol

 

Podcast Studio Bewust Bloeien

 

 

 

Seizoen 1

 

Terug naar voelen naar wat jouw lichaam aangeeft.

Wat voel je? Waar ligt jouw basis? Dat is waar we in Studio Bewust Bloeien naar op zoek gaan.

In Studio Bewust Bloeien ga ik samen met jou op ontdekkingstocht naar hoe jij en ik weer terug kunnen gaan naar onze eigen basis.

Een speelse ontdekkingstocht naar wat jou en mij het beste past.

Wekelijks ga ik in gesprek met experts, ervaringsdeskundigen of reflecteer ik op eerdere afleveringen en eigen ervaringen ter inspiratie voor jou.

 

 

Blog Studio Bewust Bloeien

 

 

Wat doe ik, wat bied ik 

Ik zie mezelf als een voedselveranderaar en food coach. Met Bewust Bloeien breng ik die verandering. Een verandering in de manier waarop we omgaan met ons eten - bereiding, herkomst, eetmomenten- en hoe we ons lichaam voeden – gewoonten en patronen.  

 

Mijn werkwijze 

Vanuit het open gesprek onderzoeken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik hoor jou en ik zie jou. De persoon wie je bent. Het bedrijf waar je voor staat. Waar jij naar toe wilt bewegen. Als persoon en als bedrijf. Samen bekijken we de mogelijkheden die nu op dit moment passen om een verandering in gang te zeten.  

Ik werk vanuit het thema voeden. Soms letterlijk met eten, soms meer met voedende gewoonten. Altijd om het lichaam te voeden, te kunnen groeien. En zo bewust op te bloeien.  

Ik denk met je mee. In jouw letterlijke of figuurlijke keuken. Op jouw werkplek of vanuit mijn werkplek.  

 

Mijn visie 

Ik ben ervan overtuigd dat we samen grote stappen kunnen zetten. Door bewust met onszelf bezig te zijn, bewust te bloeien. Opbloeien vanuit voeden en voelen. In alignment te komen binnen in onszelf. Even stoppen met denken, even stoppen met doen. Alleen even voelen. En ons hiermee te voeden. Even stil te staan bij hoe we ons echt voelen. En waarmee we onszelf voeden. Ons lichaam voeden. Door lettelijk het eten op ons bord, haar herkomst en haar bereiding. Door de meer figuurlijke variant van het voeden van ons lichaam. De prikkels van buitenaf, het ingaan op de signalen van het lichaam.  

Dat kan door letterlijk met het eten zelf bezig zijn. Bewust eten, wat we eten, hoe we eten, wanneer we eten, het bereiden, vanuit het aanbod. 

En het kan ook door een andere manier van voeden.  En door ons te voeden, vullen met informatie, bewust te bloeien. Niet alleen voor ons eigen lichaam, maar ook met wat we presteren en kunnen neerzetten.  

 

Wie ik ben

Ik ben Hilde Spitters. Eigenaar van Bewust Bloeien. Ik kook graag, ben bewust met eten bezig, ben bewust met het maken van eten bezig. Dat doe ik graag thuis voor mijn gezin, als voor vrienden. Buiten op onze Big Green Egg, of gewoon in de keuken. Ook kook ik bij Restaurant Leefgoed. Het liefst voor groepen. Mensen die komen voor het eten. Dit waarderen en nieuwe dingen willen proeven.  

 

Ik houd ervan hiermee te spelen, uit te proberen, te zoeken naar nieuwe combinaties, naar nieuwe recpeten, naar nieuwe ingrediënten, of oude vergeten ingrediënten nieuw leven in te blazen. 

Ook houd ik van informatie uitzoeken en verbindingen te leggen waar ogenschijnlijk geen linken zijn. Ik zoek het voor je uit. 

 

Daarnaast houd ik van feitjes, wetenswaardigheden om zo anderen te inspireren anders naar onszelf en ons eten te kijken. Om zo dichter bij jezelf te komen. Te onderzoeken wat bij jou past. Niet omdat het een wetenschappelijk feit is, maar omdat je het vanbinnenuit weet.  

Naam *
E-mail *