Gratis inspiratie voor jou

 

Direct naar de podcast

 

Een podcast om te luisteren

tijdens een wandeling of een rustmomentje.

 

Direct naar het blog

 

Of klik hier direct voor de laatste nieuwsbrief. In mijn blog vertel ik meer over de weg die ik bewandel en waar Studio Bewust Bloeien zich voor inzet.

 

Direct naar de recepten

 

Recepten die ik voor of samen met klanten heb gemaakt, uitgewerkt en nu ook graag met jou deel. 

 

 

Receptenbundels

 

Je kunt de receptenkaarten en bundels ook bestellen, voor €9,97 incl verzendkosten

Je ontvangt ze in A5 formaat. 

Verzamel ze allemaal

 

Peulvruchten in de hoofdrol

Aubergine in de hoofdrol

Andijvie in de hoofdrol

 

Podcast Studio Bewust Bloeien

 

 

 

Seizoen 1

 

Terug naar voelen naar wat jouw lichaam aangeeft.

Wat voel je? Waar ligt jouw basis? Dat is waar we in Studio Bewust Bloeien naar op zoek gaan.

In Studio Bewust Bloeien ga ik samen met jou op ontdekkingstocht naar hoe jij en ik weer terug kunnen gaan naar onze eigen basis.

Een speelse ontdekkingstocht naar wat jou en mij het beste past.

Wekelijks ga ik in gesprek met experts, ervaringsdeskundigen of reflecteer ik op eerdere afleveringen en eigen ervaringen ter inspiratie voor jou.

 

 

Blog Studio Bewust Bloeien

 

 

Lieve jij,  

 

Het is tijd  

dat ik eindelijk ga doen wat ik behoor te doen.  

Verder uittesten wat mijn manier van delen en inspireren is.  

De afgelopen maanden werkte ik als kok bij Eeterij Leefgoed. Een plek waar ik veel geleerd heb, gedaan heb en heerlijk eten heb laten ontstaan onder mijn handen.  

 

Maar ik merkte de afgelopen weken dat het tijd was voor iets nieuws.  

Iets anders. Iets nog meer passends.  

 

Alleen ervaarde ik geen ruimte om mijn aandacht daar naartoe te laten gaan. Verder op in te tunen. Te onderzoeken wat dit ‘andere’ dan was. En dus nam ik een rigoureus besluit. Ik stopte met koken bij Leefgoed.  

 

Voor velen een onverwachte en onlogische stap, want ik kookte daar toch zo graag? En je krijgt toch veel positieve reacties op jou eten? En je voelt je daar toch thuis? En het gaat je toch gemakkelijk af? 

En ja, dat klopt allemaal...  

 

Maar één ding miste ik ontzettend. Namelijk de aandacht voor mijn bedrijf ‘Studio Bewust Bloeien’. Hoe kwam mijn bedrijf hier tot uiting? En dan niet alleen vanuit het idee – jij bent je bedrijf en jij neemt het mee, omdat jij JIJ bent en dus is alles wat jij doet Studio Bewust Bloeien.  

 

Nee, mijn bedrijf met die versie van mij daarin vroeg aandacht. 

 

Tijd om weer op onderzoek uit te gaan. Op ontdekkingstocht hoe ik meer vanuit Studio Bewust Bloeien kan gaan werken en mezelf kan zien vanuit verschillende rollen, perspectieven, die ik vervul in dit leven.  

 

Wat helpt voor mij daarin is afstand nemen.  

 

En met die afstand kwam direct de realisatie dat koken en aandacht hebben voor eten nou eenmaal onderdeel is van wie ik ben. Eigenlijk in alle rollen die ik speel.  

Als moeder 

Als kokkin bij Leefgoed 

Als onderzoeker 

Als ondernemer 

Als experimenteerder 

Als vrouw van 

Als IK 

 

Denken over eten, aandacht hebben voor eten, bereiden van eten, de manieren van eten, eetgewoonten. 

In alle rollen die ik op dit moment speel, vormt eten het hoofdthema.  

 

Vanuit dit perspectief ontstaan allemaal weer mogelijkheden.  

OUde ideeën worden uit de kast gehaald, nieuwe krijgen vorm.  

 

Heerlijk deze ideeënfabriek.  

Nog heerlijker als om concreet te worden. 

En dat wordt het snel. 

Doen wat ik behoor te doen.  

 

Benieuwd naar wat gaat komen?  

Ik kom er spoedig op terug...  

Houd het hier in de gaten. 

 

Voor nu mooi weekend  

Naam *
E-mail *